dinsdag 13 augustus 2013

Bordspellen fantastisch
Vorige keer hebben we eens bekeken welke spellen jullie goed vonden. Dit was dan gebaseerd op de naakte cijfers die jullie ons elke maand geven.
Wat vele onder jullie kunnen beamen is dat de meeste spellen ook je gevoelens niet onberoerd laten. Als je om je heen kijkt en luistert zal je dit al wel gemerkt hebben.
Als ik de laatste maanden mensen rond de tafel zie staan vol verwachting dat de dobbelstenen juist vallen voor het spel Vegas of Alea Iacta Est.
De opluchting die zichtbaar word na de puntentelling van één of ander Alea monument zoals De Fursten von Florenz, Im Jahren des Drachen of Chinatown.
De tactisch scherpe geesten die tijdens een spel El Grande, Macao of Agricola proberen de medespelers een stap voor te zijn.
De puppy oogjes die lonken naar de medespelers tijdens Intrigue,Chinatown of Bootleggers om in de gunst te vallen van je medespelers. Om ze nadien zonder scrupules te verslaan bij de eindafrekening.
De verwondering in de blik tijdens het spelen van een nieuw spel waaraan je achteraf leuke herinneringen overhoud.

Kortom elke keer je een spel speelt, kom je terecht in dat vat vol emoties en gevoelens. Deze omringen je en bezorgen je een heerlijke avond waarin je uiteindelijk toch als overwinnaar naar huis gaat.
Zet je volgende spelavond voor de kast, doe eens gek en speel een spel dat jouw en je medespelers kan verrassen.
Geniet, ervaar en beleef!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten