zondag 6 mei 2018

Juni 2018

Op woensdagavond 9 mei kan je komen kennismaken met maar liefst 3 spellen van Game Brewer:

The Forbidden City

De spelers nemen de rol aan van machtige Chinese gezinnen die proberen invloed en macht te verwerven door geschenken uit te wisselen met officials. De geschenken die u als speler aanbiedt, moeten van een hogere waarde zijn dan de kaarten die u ontvangt, waardoor u strategische keuzes moet maken met betrekking tot welke acties u elke beurt wilt nemen. Je reist rond in China, vaart het Canal Grande af, koopt kostbare Jade, helpt de Grote Muur te bouwen, beïnvloedt het spel door intriges en krijgt uiteindelijk een audiëntie bij de keizer. Als slechts 1 speler daarin slaagt, wint hij. Als meerdere spelers slagen, wint de speler met de meeste overwinningspunten.Castellum: Maastricht


Castellum - Maastricht is een strategisch bordspel voor 2 t.e.m. 4 spelers, waarin je grondstoffen verzamelt om vestingen te bouwen en getrainde troepen te huren, waarmee je aanvallers zal afslaan. Maar pas op! Je wilt niet enkel de stad behouden, maar ook de meest prestigieuze vijanden verslaan. En door slinkse tactieken kun je aanvallers naar je rivalen leiden om je eigen stadsmuur te beschermen. Het volk zal jou als held beschouwen i.p.v. je rivalen!
Gentes


In Gentes begeleiden de spelers hun mensen door de ups en downs van de geschiedenis, in een poging om een permanente plaats in te nemen de annalen van de geschiedenis. Je traint priesters, soldaten, handelaren, ambachtslui, edellieden en geleerden, om belangrijke steden te vestigen en om prachtige monumenten te bouwen. Een slim timingmechanisme vereist een groot aantal verschillende tactische beslissingen van de spelers.Geen opmerkingen:

Een reactie posten