maandag 2 november 2015

Nieuw November 2015

Steam Time

Iedereen droomt vanaf de eerste Back to the Future film al om in de tijd te kunnen reizen. In deze film reisden Marty en Doc met hun Delorean 30 jaar terug in de tijd en 30 jaar verder in de tijd. Zij kwamen aan in 21/10/2015. Wij vonden dit het gepaste moment om het nieuwe spel van Rudiger Dorn te lanceren, Steam Time 
In dit spel gaan we doorheen de tijd reizen met ons ruimteschip. We trachten zoveel mogelijk kristallen te verzamelen die ons verschillende mogelijkheden bieden. In het bijzonder proberen we de kostbare TIME kristallen te bemachtigen. Deze zijn krachtig en kunnen we inzetten om belangrijke personen te ontmoeten of prachtige expedities naar wondermooie gebouwen te ondernemen.ยต
Het spel verloopt over 5 ronden en in elke ronde kan je enkele acties uitvoeren. Bij het inzetten van je ruimteschepen speelt de tijd een belangrijke rol. je moet steeds verder in de tijd reizen. Op deze manier worden de mogelijkheden ingeperkt en is het voordurend afwegen hoe snel je in de tijd wil reizen.
Het verzamelen van kristallen is zeer belangrijk aangezien ze de generatoren van je ruimteschip laten draaien en bonussen opleveren. Maar om punten te behalen moet je deze kristallen op het juiste moment inzetten om zo personen te ontmoeten of expedities uit te voeren. Hoe langer je wacht in het spel, hoe moeilijker het wordt om opdrachten en punten te verzamelen.
Wie op het einde van het spel de meeste punten heeft verzameld wint het spel.
Steam Time is een mooi spel met een verrassend mechaniek. Het speelt vlot weg en geeft je geen seconde verveling. Door de juiste strategie snoep je de punten af van je medespelers en win je zo het spel. Steam Time garandeert je een uur vol spelplezier.
Neem dit spel de volgende spelavond zeker ter hand en laat je meedrijven in de kosmos van de tijd.


Tumult Royale

Er is spanning in het land wanneer de koning het ene na het andere standbeeld van zichzelf bouwt, terwijl het volk honger heeft. Maar de boeren hebben beslist dit niet langer te pikken en ze komen in opstand.

In Tumult Royale speel je een hebzuchtige edele. Ronde na ronde, ontvang je belastingen van uw onderdanen om beelden van jezelf te bouwen in het hele land, waardoor je je rang kan veiligstellen . Als je genoeg grondstoffen achterlaat voor de mensen na de belastingen, is alles goed en kun je blijven monumenten bouwen. Maar als je te veel neemt, de hebberigste onder u, zullen worden gestraft. Wie zal de meeste standbeelden bouwen en wint het spel?Tumult Royale heeft een verfrissende nieuwe spelmechaniek. Het spel materiaal is prachtig ontworpen en het spel speelt vlotjes. Grote tactische mogelijkheden heeft men niet, maar je zal heel wat spelplezier beleven.

Veel spelplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten