maandag 27 november 2017

December 2017

Welke nieuwe spellen kan je komen ontdekken op onze spellenavond in december? 

Onze volgende spellenavond gaat door op 13 december 2017 vanaf 20u.... 

Montana

Halverwege de 19e eeuw verschenen de eerste permanente nederzettingen in Montana.
Daarna trokken vele gelukszoekers met hun huifkar naar deze regio op zoek naar werk om daar een betere toekomst op te bouwen. Werk is er genoeg. In de bergen zijn kostbare edelmetalen te vinden en ook op de akkers is veel mankracht nodig. Ondertussen groeit het aantal nederzettingen en neemt de vraag naar goederen toe.
Rekruteer de juiste werknemers, lever goederen op tijd af en kies tactisch voor je nederzettingen. Alleen dan heb je de grootste kans om Montana te winnen..De eerste speler die al zijn nederzettingen bouwt, wint!


Het tweede spel dat we lanceren in december is geen onbekende. Inis hebben we een paar maanden geleden al eens kunnen leren kennen door de Kolonisten. 

Inis

In het spel Inis gaan de spelers Keltische geschiedenis schrijven. De spelers zijn Keltische stamhoofden. Het doel van het spel is om verkozen te worden als Koning van het eiland Inis. Hiervoor moeten ze heiligdommen stichten voor spirituele verlichting, citadellen oprichten om vredelievende clans te beschermen en nabijgelegen gebieden onderzoeken. Er zijn drie verschillende manieren om de overwinning te behalen: door religie (bezetting van gebieden met heiligdommen), door leiderschap (aantal clan figuren), of door gebiedsverovering (verspreiding van clan figuren).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten