dinsdag 30 januari 2018

Februari 2018

Onze volgende spellenavond gaat door op woensdag 14 februari 2018. Wat kan je komen uittesten?

The Manhattan project

De strijd om de macht op aarde begint. Welke natie zal overheersen en de meest invloedrijke supermacht worden? In het spel The Manhattan Project neem je de leiding over een atoomwapenprogramma om de meest krachtige bommen te maken. Je medewerkers moeten verschillende opdrachten uitvoeren: een infrastructuur opzetten om de bommen te kunnen maken, het leger uitbreiden om de gebouwen te beschermen en spionnen op pad sturen om het werk van de tegenstanders te stelen! Het lot van de natie ligt in jouw handen. Jij bepaalt wanneer je je medewerkers op pad stuurt en wanneer ze mogen terugkomen. Duidelijke leiding en uitgekiende strategie├źn zullen de winnaar van het spel bepalen. Neem dus de leiding en stel de toekomst van de natie veilig!

Het spel The Manhattan Project is een spel waarbij geluk geen grote rol speelt, door een strategische speltechniek kunnen de spelers een effici├źnt atoomprogramma opstellen en verder uitbouwen. Spelers ‘bommen’ elkaar niet kapot, maar kunnen door luchtaanvallen hun tegenstanders schade berokkenen. Het is een worker-placement spel met een extraatje.

Het spel bestaat niet uit verschillende rondes en heeft dus niet zoiets als een eindronde. Spelers kunnen kiezen wanneer zij hun medewerkers terugtrekken, maar worden hier ook vaak toe gedwongen tijdens het spel. Door een spionageacties zoals diefstal of sabotage kunnen spelers het programma van hun tegenstanders te weten komen en vernietigen.
Ali Baba
“Sesam open u!” Ali Baba kijkt vol verbazing hoe de magische grot zich langzaam opent. De grot is tot het plafond gevuld met schatten: gouden beelden, kisten met munten, schitterende zwaarden en kettingen met prachtige kralen. Ali Baba twijfelt geen moment en begint de mooiste schatten te pakken. Hij moet snel handelen en de grot uit zijn, voordat de 40 rovers terugkomen...
Geen opmerkingen:

Een reactie posten